Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Πρόταση σε Αλάρτ, απάντηση μέσα στην εβδομάδα

Ήταν πρώτος σκόρερ της Σεντάν στην σεζόν που έφυγε. Είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις και στον Άρναρ Γκρέταρσον και στον Τόνι Σαβέβσκι οι οποίοι τον παρακολούθησαν σε περισσότερα από ένα ματς μέσα στην σεζόν. Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει το ThePlayer  ήταν ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. Και πλέον έχει στα χέρια του επίσημη κιτρινόμαυρη πρόταση.
Ο Αλέξις Αλάρτ είναι ο παίκτης που η ΑΕΚ θέλει να φέρει για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον 25χρονο επιθετικό και περιμένει την απάντηση μέσα στην προσεχή εβδομάδα. Η ΑΕΚ έχει ως... ανταγωνιστή μια ομάδα από την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας (η οποία πιθανότατα είναι η Οσέρ), η οποία επίσης του έχει κάνει επίσημη πρόταση. Ενώ ο Αλάρ δέχεται πιέσεις και από την ομάδα του την Σεντάν, να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει στο τέλος του μήνα.

Το σίγουρο είναι πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει μια πρόταση που είναι ελκυστική οικονομικά, αλλά δελεάζει και τον ποδοσφαιριστή με συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει η δέσμευση από την πλευρά του μάνατζερ του παίκτη πως μέσα στην εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Επομένως αν τελικά η ΑΕΚ δεν κλείσει τον Αλάρτ, θα προχωρήσει σ’ άλλες εναλλακτικές λύσεις.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου